Texas Gas Service | Nær meg (2023)

Hvis du er ny i Texas eller flytter til en ny by i Lone Star State, har du sannsynligvis spørsmålom gasstjenester i Texas. Kanskje du lurer på om du trenger å søke etter enpålitelig naturgasstjenesten eller hvis du bare vil gå med din lokaleoffentlig nytteå møte dinnaturgassbehov.

I Texas er ikke gass en deregulert vare. Det betyr at du kan bli tjent medTexas gasstjenestebasert ut avAustineller en annenTexas gasstjenestesomdforskjellige byer har forskjelligeoffentlige tjenester.

Det kan også være lurt å lære mer om bruknaturgassi ditt hjem og dets sikkerhet. Kanskje du vil vite hvanaturgassbrukes til (annet enn oppvarming) og omnaturgassletterenergikostnadereller øker dem.

Tenk på dette som din guide for å få svar på noen av de vanligste spørsmålene (Vanlige spørsmål)OmnaturgassogTexas gasstjeneste.

Hvordan finner jeg en godTexas Gas Service Company?

Texas gasstjenesteEr del avONE Gas, Inc. ogtredje største distribusjonsselskap for naturgassi Lone Star State. Det er en regulertoffentlig nytteog betjener nesten trekvart million kunder i og rundtAustinområde.

Hvis du bor utenforAustin, men du vil sannsynligvis bli kunde hos en av mange andreTexas gasstjenestetilbydere i staten.

Selv om Texas er enderegulert energimarked, det er ikke et deregulert gassmarked. Som sådan har de fleste byer og tettsteder i Texas sine egneTexas gasstjenestei form av en lokaloffentlig nytteselskap.

(Video) Megan Thee Stallion - Plan B [Official Video]

Hvis du lurer på dintjenesteområdeog hvilkenaturgassverkvil være din tjenesteleverandør, et raskt nettsøk med ordene "Texas gasstjeneste”og postnummeret ditt bør gjøre susen. Din lokalenaturgassverkvil sannsynligvis dukke opp. Du kan også referere tilAustin handelskammerstedet å finnenaturgasstilbydere.

Tilbyr bare energiTexas gasstjeneste?

Texas Gas Service | Nær meg (1)kilde

DeBare energiselskaper betjener mange områder over hele Nord-Amerika, både fornaturgassog elektrisitet.

Men siden Texas ikke er deregulert for gass, tilbyr ikke Just EnergyTexas gasstjeneste. Imidlertid gir Just Energynaturgasstjenester i mange andre markeder, inkludert:

 • California:Bare energi girnaturgassverki hele Golden State, men gir ikke strøm.
 • Indiana:En betroddnaturgassverkFor hele staten Indiana er Just Energy fornuftig når du leter etter konkurransedyktige priser, personlig service og prisbeskyttelsesplaner.
 • Michigan:Just Energy er tjenesteleverandøren du kan henvende deg til når du trenger enpålitelig naturgassselskap i Great Lake State.
 • Ohio:Just Energy gir stolt begge delernaturgassog strøm til innbyggerne i Ohio.
 • Pennsylvania:Du kan enkelt få både elektriske og gasstjenester fra Just Energy. Pennsylvanians kan samle og oppbevare alle strømforsyningsbehovene deres på ett sted.
 • New York:New Yorkere er også et dobbelttjenestemarked, og kan få alle energibehovene dekket av det samme energiselskapet.
 • Illinois:Nesten80 % av husholdningenebruknaturgassfor oppvarming; det betyr at de fleste hjem trenger både elektrisitet og gass. Å kombinere de to gjør det enkelt å administrere verktøy på ett sted.
 • Det meste av Canada:Just Energy er stolte av å levere strøm, gass eller begge deler i seks av 10 provinser i Canada. For å finne ut om du kan samle strøm og gass i din by eller region, ta en titt påkart over våre markedereller ta kontakt med en servicerepresentant i ditt område.

Mens Just Energy ikke girTexas gasstjenestepå dette tidspunktet tilbyr det strømtjenester med konkurransedyktige priser og planer. Siden du har makten til å velge din strømleverandør i Texas, er Just Energy et utmerket alternativ.

Når det gjelderEnergikostnader, ErTexas gasstjenesteDyrt?

Energiregninger er en stor bekymring for de fleste budsjettbevisste husholdninger. Men med de økende levekostnadene kan energieffektivitet utgjøre en stor forskjell. Ved hjelp avnaturgassfra din lokaleTexas gasstjenestekan gå en lang vei mot å senke dinkommunale avgifter.

Som alle andre hjelpetjenester, vil du få et klart bilde av dinKontoinformasjon. Hva inkluderer kostnadene dine? Hvordan leser du kontoutskriften din? Selv om du kanskje ikke har noe valgTexas gasstjenesteleverandører, sørg for å be om evtrabatterde kan tilby når du kommer i gang.

(Video) Family Guy- Griffin Family go to Deep South

Hvorfor trenger jeg enPålitelig naturgasstjeneste?

Pålitelighet er en stor bekymring når det gjeldernaturgassservice. Tross alt vil du sikre at dingassregningerer nøyaktige og detregningsbetalingdet er lett.

Men du vil også vite at sikkerhet er en toppprioritet for degTexas gasstjenesteleverandør og at hvis du har ennaturgasslekkasje, svarer de umiddelbart.

Texas gasstjenesteer en av mangepålitelige naturgassverktilgjengelig i Texas.

Er det farlig å bruke naturgass hjemme?

Naturgasser en sikker og effektiv strømkilde når den brukes på riktig måte. Selvfølgelig er gass brannfarlig, og ennaturgasslekkasjekan forårsake brann. På samme måte kan innånding av gassdamp være en helsefare.

Men hvis du holder deg til fornuftignaturgasssikkerhetstiltak og vet hva du skal gjøre i tilfelle du har en gasslekkasje,naturgasser helt trygt og et energieffektivt alternativ for å drive mange av husholdningsapparater.

Er du usikker på hvordan du oppdager gasslekkasjer eller hva du skal gjøre i tilfelle en? DinTexas gasstjenesteleverandøren vil ha svar til deg. Du kan også sjekke ut vår nyttige guide påhva du trenger å vite om naturgass.

(Video) Train Wiped Out a Town - The Lac-Mégantic Disaster 2013

Foruten boligoppvarming, hva erNaturgassBrukes til?

Texas Gas Service | Nær meg (3)kilde

Fra å lage mat og varme opp hjemmet til å tørke tøyet og varme opp vannet,naturgassbrukes til mange ting i hjemmet. Dessuten er kostnadssammenligning avnaturgassfor elektrisk energi er betydelig.

Spar påEnergikostnaderved å lage matMed naturgass

Det anslår det amerikanske energidepartementetmatlaging utgjør omtrent 4-5 %av energien vi bruker hjemme. Siden varmen kommer opp umiddelbart med gasskomfyrer, har kokkene på kjøkkenet ditt mer kontroll over temperaturene, og det tar kortere tid å varme opp maten eller vannet. I et nøtteskall, matlaging mednaturgasser mer energieffektiv.

Varm opp bassenget medNaturgass

Tilbedre effektivitet og lavere forhåndskostnader,naturgassvarmeovner er veien å gå når det gjelder å varme opp bassenget. Best for de som ønsker sporadisk, rask oppvarming, ennaturgassbassengvarmeren kan bidra til å forlenge bassengsesongen for deg og familien.

ENNaturgassFire Pit er fint i Texas-hagen din

Vil du ha en måte å lyse opp kvelden og nyte uteluften, selv i skuldersesongene vår og høst? ENnaturgassildsted kan legge til litt eleganse og mye utendørs moro til bakgårdsmiljøet ditt.

(Video) Life Cycle of Oil & Gas Wells - from Drilling to Completion

NaturgassLamper kan lyse opp hagen din

Hvis du ønsker å tilføre uterommet ekstra stemning, trenger du ikke se mye lenger enn det flimrende myke lyset tilnaturgasslamper. Elegante og sofistikerte, disse vakre lampene kan til og medlegge til eiendomsverditil ditt hjem.

ENNaturgassTerrassevarmer gjør uteserveringen komfortabel

Hvem sier at utendørsservering bare kan finne sted om sommeren? Med gass terrassevarmere kan du nyte uteservering nesten året rundtavhengig av hvor du bor, selvfølgelig. Heldigvis for texanere er de fleste vintrene relativt milde. ENnaturgassterrassevarmerens myke lys og suverene varme kan gjøre kvelder utendørs mer gjennomførbare året rundt.

Vurder en gass tørketrommel

Å velge en gass tørketrommel kan være mer kostnadseffektivt i det lange løp.Gasstørker tar kortere tidenn elektriske tørketromler når det gjelder tørking av tøy. I tillegg kan gasstørker forhindre at klærne krøller seg fordi de sprer varmen raskere etter slutten av syklusen.

Gass varmtvannsbereder

Ved første rødme ser det ut til at gassvannvarmere kan spare energi og penger. Men, selv omgass ​​varmtvannsberedereer rimeligere å kjøre hver måned på grunn av de lave kostnadene vednaturgass, en gassvarmer tar faktisk mer energi å kjøre og er hardere for miljøet. Likevel er det mange av dem rundt omkring (spesielt i eldre hjem), så du må kanskje stole på gass for å varme opp vannet.

Texas Gas Service: Kjenn dinAlternativer

Siden Texas naturgass ikke er et deregulert marked, vil du sannsynligvis ikke ha mye valg når du velger dittTexas gasstjenesteforsørger. Hver by og by har sin egen kommunale gassleverandør, så hvis du trenger detnaturgassservice til å strømme apparater eller varme opp hjemmet ditt, vil du sannsynligvis automatisk bli tildelt det selskapet som betjener området ditt. For å finne ut hvilket gassselskap i Texas som er din foretrukne tjenesteleverandør, se gjennom denne veiledningen på nytt og få svarene du trenger.

Og ikke glem- når det kommertil strømleverandøren din i Texas, har du muligheten til å velge takket være statens deregulerte energimarked. KontaktBare energifor mer informasjon om å drive hjemmet ditt mens du sparer energi og penger.

(Video) How to stop screwing yourself over | Mel Robbins | TEDxSF

Brakt til deg avjustenergy.com

Alle bilder lisensiert fra Adobe Stock.
Utvalgt bilde:

Relaterte innlegg:

 • En introduksjon til vindkraft: Svaret blåser i...
 • Kjemisk energi: En rask grunning
 • Deilige middager som er raske, enkle og miljøvennlige
 • Din grønne reiseguide til Santa Clara
 • Hvordan fungerer batterier? Din dybdeveiledning
 • Aprildusjer bringer maiblomster: Din guide til en "grønn"...
 • Din guide til miljøvennlig mote
 • Miljøvennlig sommerreise, del I: Din guide til å holde det …

FAQs

Why is my Texas gas service bill so high? ›

Consistently high bills, or high bills in the summer when heating costs drop for most households, can often be attributed to high gas supply rates, older, inefficient appliances, a need to better maintain or service your gas appliances, window and door drafts, heat loss through the attic or chimney, or opportunities to ...

What are the hours for Texas gas customer service? ›

Our normal business hours are: Monday - Friday. 7:00 AM - 7:00 PM CST. If you would like to give us a call, our current wait time is : Our customer service number is 800-700-2443.If you prefer, we can call you.

How to find out if natural gas is available in my area Texas? ›

If you're wondering about your service area and which natural gas utility will be your service provider, a quick online search with the words “Texas gas service” and your ZIP code should do the trick. Your local natural gas utilities will likely pop up.

What does Texas gas service provide? ›

We provide safe, reliable and efficient natural gas to more than 689,000 customers in 100 communities in Texas. We are a division of ONE Gas, Inc., one of the largest natural gas utilities in the United States.

What is the average gas bill in Texas per month? ›

$111/month

Can you choose your gas company in Texas? ›

You cannot choose your Texas gas service or shop around for lower natural gas prices for your home. However, your Texas gas provider often offers much more than a simple gas supply.

Can I choose my gas provider in Texas? ›

In most cases, you'll only have one choice for Texas gas service for your home or business. That's because in Texas, local markets tend to have one natural gas utility, and in some areas that natural gas utility is municipal, meaning it's a public utility.

How do I know if my house is running on natural gas? ›

Natural gas is carried underground through a pipeline, so it can be tough to tell whether a home uses natural gas – and, if it does, which appliances are fueled by it. To check, look for a blue flame when you turn your stove on. If you see one, your home is equipped for natural gas.

How much does Texas gas pay? ›

As of Jul 19, 2023, the average hourly pay for a Natural Gas Technician in Texas is $21.10 an hour. While ZipRecruiter is seeing salaries as high as $29.33 and as low as $13.45, the majority of Natural Gas Technician salaries currently range between $15.43 (25th percentile) to $23.37 (75th percentile) in Texas.

Why is gas cheap in Texas? ›

Why? Our state's close proximity to refineries along the Gulf Coast results in cheaper delivery than states that don't have this advantage.

How much do gas plant operators make in Texas? ›

As of Jul 21, 2023, the average hourly pay for a Gas Plant Operator in Texas is $20.18 an hour.

Why is my electric bill so high all of a sudden Texas? ›

If you fall out of contract, retail electricity providers can put you in a variable month-to-month plan. These are normally much higher than your previously contracted rate. Your bill could go way up if you don't take care of it quickly.

What uses the most gas in a house? ›

What Uses The Most Gas in a House? According to the U.S. Energy Information Administration (EIA), the majority of natural gas used in homes is for space heating, which includes both air and water. But whether homes use natural gas or not depends on the type of water heater and central heating system it has.

Are gas bills going up Texas? ›

Electricity and gas bills are going up to make up for losses from the 2021 freezeout, which caused rates to rise to record levels, and also, more importantly, caused the deaths of more than 200 people.

Who has the highest gas prices in Texas? ›

El Paso has the most expensive gas in the state.

Videos

1. Orange County deputy suspended over TikTok videos
(WKMG News 6 ClickOrlando)
2. Natural Gas Main & Service Line Replacement with PE Piping
(BuildingWisconsinTV)
3. Teasing and exploiting my camera(man) #shorts #outdoors #camping
(My Forest Hobby)
4. Walmart Employee EXPOSES What They Do, TikTok Goes Viral
(Spill)
5. Migos: Tiny Desk (Home) Concert
(NPR Music)
6. SMG4: World War Mario
(SMG4)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Reed Wilderman

Last Updated: 02/10/2023

Views: 6006

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Reed Wilderman

Birthday: 1992-06-14

Address: 998 Estell Village, Lake Oscarberg, SD 48713-6877

Phone: +21813267449721

Job: Technology Engineer

Hobby: Swimming, Do it yourself, Beekeeping, Lapidary, Cosplaying, Hiking, Graffiti

Introduction: My name is Reed Wilderman, I am a faithful, bright, lucky, adventurous, lively, rich, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.