BREAKING: Disneyland Resort vil ikke tillate fornyelse av Dream og Believe Magic Key Pass (2023)

avKate Francis

Disneyland Resort har uttalt at det ikke vil tillate fornyelse av utløpende Dream and Believe Magic Key Pass på dette tidspunktet.

Fra og med 24. november 2021,begge passene ble erklært "utsolgt"og gjort utilgjengelig for kjøp. Siden passet først ble tilgjengelig i august i fjor, var det uklart hvordan fornyelse ville bli håndtert for "utsolgte" kategorier.

Ikke tilgjengelig for fornyelse ???? Store jikk 😳 😱pic.twitter.com/09MQei06Ey

— Jeff Gordon (@jeffgordonla)20. april 2022

Takk til Jeff (@jeffgordonlapå Twitter), vet vi at nå som gjestenes pass nærmer seg utløpsdatoen, blir de informert om at Dream Key og Believe Key er utsolgt "for øyeblikket" og "for øyeblikket ikke tilgjengelig for fornyelse."

Magic Key Passes ble ikke solgt før i august 2021, men gjesten som mottok e-postsvaret hadde oppgradert til et pass fra en billett med ubrukte dager. Gjester som oppgraderte billetter som disse fikk tilbakedatert pass til den første bruksdatoen, så billettene deres utløper 1. mai.

Disney kom nylig under ild på grunn av «ingen blackout-datoer»-fordelen med Dream Key Pass, da passholdere fortsatt må skaffe seg reservasjoner.Et sivilt søksmålarkivert mot selskapet hevder at mangelen på reservasjonstilgjengelighet tilsvarer blackout-datoer og derfor bryter med kontrakten.

For flere Disneyland Resort-nyheter og info, følg Disneyland News Today påTwitter,Facebook, ogInstagram. For Disney Parks-nyheter over hele verden, besøkDE VIL HA.

Relaterte innlegg:

Disneyland Dining Hack for å bestille nesten alle reservasjoner 5. mars 2023Parks styreformann Josh D'Amaro siterer "Changing Business Decisions" da Disney kansellerer hele Lake Nona C...18. mai 2023Nytt 50-årsjubileum OtterBox-telefonladesett på Walt Disney World 19. mai 2022
BREAKING: Disneyland Resort vil ikke tillate fornyelse av Dream og Believe Magic Key Pass (2)

BREAKING: Disneyland Resort vil ikke tillate fornyelse av Dream og Believe Magic Key Pass (3)

Tidligere

Ny Princess Merida Disney Designer Doll tilgjengelig på Disneyland Resort

Neste

21 tanker om “BREAKING: Disneyland Resort vil ikke tillate fornyelse av drømme- og tro på magiske nøkkelkort”

 1. Jeg så opp hva som skjedde. Det er en person som fikk passet tilbakedatert til 1. mai på grunn av en militærrabatt. Dette er latterlig å lage en slik artikkel uten kontekst. Passene ble utgitt i august, det er sannsynligvis ikke en plan på plass på dette tidspunktet!

  • Responsen fra Disney er bokstavelig talt kontekst.

   • Har ikke sett en offisiell kunngjøring fra Disney Corp ennå om fornyelse av Dream & Believe nøkkelkort. Vi går ukentlig
    Jeg vil spørre en Disney-veileder den kommende uken når vi er i parkene mandag 25. april.

 2. Nøkler kom ut i august og det er bare april. Tidligere kunne du bare fornye opptil 40 dager i forveien.

  • Situasjonens parametere er oppført i innlegget.

 3. Hverdags Disney fortsetter å skuffe til et nytt nivå og ta mer magi bort. Jeg er målløs. Hva betaler du nå for å bruke toalettet? Vi vil ikke ha billige gratis solbriller. Vi vil ha tid i parkene. Det er ikke vi som pakker snacks og tar med hydoflasker, vi er de som spiser og drikker og handler og kommer trygt inn som en enkelt middelaldrende kvinne som bare elsker atmosfæren, men den blir ødelagt. Ikke rart aksjene fortsetter å stupe.

  • Amen søster!!! Jeg føler det samme!! Bestien min og jeg går minst en gang i måneden og bruker lett $2k per stykke hver gang vi går! Nye merch, mat, drikke og lignende!!

 4. Disney har definitivt endret seg gjennom årene. Walt D Jeg sney ville blitt så SKAMME!

 5. Vi burde ikke trenge å reservere for å gå inn i Disneyland🏩vi bør ikke måtte reservere for å gå inn i Disneyland eller California eventyr, vi bør kjøpe en billett når vi ikke ønsker å reservere, slik at vi kan gå inn i parken som ikke er rettferdig folk som har en reservasjon kan komme inn, men de som har en reservasjon kan komme inn, det er ikke rettferdig det dere gjør

  • Hvis du tok turen og de avviste deg på grunn av kapasitet, tror jeg det ville være mye verre enn å ta en reservasjon nær datoen fra noen som kansellerte. De burde faktisk skjerpe straffen for manglende oppmøte for å kaste bort en spilleautomat som kunne ha hatt en gjest.

   Men med kritikken kan jeg se at de holder Enchant Key som et flexpass og lager et annet og/eller dyrere pass for å erstatte de to andre nøklene.

 6. Hva er kilden til denne informasjonen som «Disneyland har opplyst» om at fornyelser ikke vil bli tillatt? Disse passene ble ikke satt i salg før i august 2021. Er noen i det hele tatt kvalifisert for fornyelse ennå? Siden fornyelser ikke kan gjøres før 40 dager før utløp, ser det ut til at vi egentlig ikke kommer til å vite denne informasjonen før en gang i juli 2022.

  • Jeg ville lest innlegget over på nytt.

 7. Dette gir ikke mening?. Så nåværende passholdere vil ikke kunne fornye? Dette er den verste Disney-nyheten jeg kan huske de siste 30 årene. Hva? Fire Bob Paycheck!

 8. Dette må være en bieffekt av at de tilbakedaterer denne overgangen til mai og ikke har systemet på plass for å fornye ennå, siden pass faktisk ikke ble solgt før i august. Det er ingen måte at Disney kommer til å tvinge nåværende magiske nøkkelholdere til å enten kansellere sine pass eller fornye på et lavere, billigere nivå. Det ville være penger de ville tape. Dette er et frynsetilfelle som ikke vil gjelde for 99 % av de nåværende nøkkeleierne.

  • Det er fortsatt et helt gruppesøksmål, så det kan de godt.

  • Jeg er enig med deg. Jeg jobbet med IT-backend-systemer før, og hvis infrastrukturen ikke er der ennå, ville det vært et rot å fornye. Dette ser ut til å være en liten undergruppe av mennesker, på dette tidspunktet snakker vi ikke om de fleste som har kjøpt.

   Det kan også bare være et tilfelle av lat kundeservice. Det er et e-postsvar, når folk jobber med e-poststøtte har de så mange e-poster å gå gjennom at de ikke kommer til å bruke mye tid på denne rare saken og bare gå videre.

 9. Latterlig min mann og jeg har det høyeste passet, vi har gått glipp av 3 reservasjoner på grunn av helse, vi ble fortalt via e-post i går kveld vi blir straffet i 30 dager ingen turer tillatt å parkere, jeg sendte en klage forespørsler om 60 dager med penger returnert vi har betalt, du tar pengene mine hvis jeg ikke kan gå på grunn av helsen min.

  • Magic Key-passene sier tydelig at hvis planene dine endres og du må kansellere parkreservasjonen, må du avbestille før midnatt dagen før for å unngå manglende oppmøte! Det tar sekunder å behandle og impotent å frigjøre plassen slik at en annen person kan bestille!

  • Tuller du? Dette står i vilkårene. Hvis du ikke leste det, er det på deg. I tillegg vil de ha deg hver gang du savner. Du brøt regler de er veldig eksplisitte om, og du ble straffet på akkurat den måten de fortalte deg at du ville bli.

 10. Jeg håper de slipper dem igjen til 10 ganger prisen, slik at de fleste ikke har råd til dem. Ville kuttet ned på trengselen mye. Også hvis du hadde råd til $10-15k prislappen, kan du ha et no blackouts-kort uten å kreve reservasjon, da de fleste ikke ville være i stand til å få denne billetten for en familie. 😀

 11. Jeg har vært veldig frustrert ved mange anledninger fordi de gjorde dem så rimelige. Hvert dagspass bør være et elitetrekk i parken. De er utsolgt hele tiden fordi alle kan kjøpe en og egentlig ha en billig billett til Disneyland. Du skal alltid kunne kjøpe sesongkort, og de skal alltid være tilgjengelig fordi de skal prises på en måte som gjør at færre har råd til dem. De taper penger uansett, hvis de kunne gjøre parken mindre overfylt ved å gjøre den dyrere, er det flott.

Kommentarer er stengt.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanial Hackett

Last Updated: 04/09/2023

Views: 5529

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanial Hackett

Birthday: 1997-10-09

Address: Apt. 935 264 Abshire Canyon, South Nerissachester, NM 01800

Phone: +9752624861224

Job: Forward Technology Assistant

Hobby: Listening to music, Shopping, Vacation, Baton twirling, Flower arranging, Blacksmithing, Do it yourself

Introduction: My name is Nathanial Hackett, I am a lovely, curious, smiling, lively, thoughtful, courageous, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.